Termeni si Conditii

Utilizarea magazinului on-line dafimag.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții de aceea se recomandă citirea lor cu mare atenție. dafimag.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă implică acceptarea acestor termeni și condiții de aceea se recomandă citirea lor cu mare atenție. dafimag.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă

 

1. Definiții și termeni:

1.1. DAFIMAG - este denumirea comercială a S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având număr de ordine în Registrul Comerțului J24/1042/2017, cod unic de înregistrare fiscală RO37773056, având sediul social în Str. Mihaly De Apsa Ioan, Nr.2, Ap.16 Sighetu Marmatiei, jud. Maramures.

1.2. Vânzător - în acest magazin on-line dafimag.ro are funcția de Vânzător.

1.3. Utilizator - orice persoană fizică/juridică care accesează SITE-ul dafimag.ro, în scopuri private sau profesionale și, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la Termenii și Condițiile Generale ale dafimag.ro

1.4. Client - orice persoană fizică sau persoană juridică care are acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către dafimag (electronic, telefonic, etc).

1.5. Cumpărător - orice persoană fizică/persoană juridică sau orice entitate juridică care efectuează o comandă pe magazinul on-line dafimag.ro

1.6. Cont - secțiunea din magazinul on-line dafimag.ro compusă dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul acestuia pe Site (Comenzi, Facturi fiscale, Garanții, Istoric comenzi, Review-uri și Wishlist).

1.7. Wishlist - sau Favorite, reprezintă secțiunea din Cont care permite Cumpărătorului / Utilizatorului să își creeze liste cu produsele favorite.

1.8. Site - reprezintă magazinul on-line dafimag.ro aparținând S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L, cu domeniul dafimag.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite/asigurate de către dafimag.

1.9. Comanda - este un document electronic cu rolul de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul magazinului on-line dafimag.ro intenția de a achizitiona Produse sau Servicii de pe Site.

1.10. Review - este evaluarea redactată de către deținătorul unui produs pe baza experienței de utilizare a unui bun sau serviciu pus la dispoziție pe magazinul on-line dafimag.ro

1.11. Newsletter - este un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra Promoțiilor/Ofertelor ce vizează Produsele și Serviciile oferite de către magazinul on-line dafimag.ro

1.12. Conținut - este alcătuit din: Fotografiile, Video-urile, Textele, Datele tehnice, Prețurile și Descrierile care se regăsesc pe site-ul dafimag.ro

 

2. Drepturi de autor:

2.1. Întregul conținut al site-ului dafimag.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date este proprietatea S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L și a furnizorilor săi și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Utilizarea conținutului fără acordul S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L, se pedepsește în conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, este interzis în mod express accesarea site-ului dafimag.ro în scopul copierii conținutului. Conținutul poate fi folosit numai cu acordul scris al S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L

 

3. Declinarea Responsabilității:

3.1. Răspunderea limitată pentru conținutul SITE-ului. Magazinul on-line dafimag.ro proprietate a S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L nu este responsabil pentru prejudicile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate pe SITE. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

3.2. În cazul în care prețurile sau detalile referitoare la produse/servicii au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse eronat în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic sau prin e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat până la acel moment.

3.3. Specificațiile produselor afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori astfel dafimag nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

3.4. În cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a unui produs/serviciu afișat pe site-ul dafimag.ro, valoarea maximă a obligațiilor S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L față de client este valoarea sumelor încasate de Societate/Vânzător de la respectivul Client.

3.5. Prețurile produselor afișate pe SITE sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile în perioada de timp menționată în cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limita stocurilor disponibile. Prețurile afișate pe SITE nu sunt identice cu cele din reteaua magazinelor dafimag. Toate produsele afișate pe magazinul on-line dafimag.ro sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizării stocului reprezentanții dafimag vor oferii alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca aspect și funcții apropiate de produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.

3.6. dafimag își rezervă dreptul să modifice și să completeze orice informație de pe magazinul on-line dafimag.ro

3.7. Toate problemele cauzate de produsele sau serviciile prezentate pe SITE-ul dafimag.ro se vor solutiona pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizarii în scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

3.8. Vă informăm că eventualele reclamații privind diferențele estetice ale produselor, vor fi luate în considerare și vor fi analizate doar dacă acestea se reclamă în primele 48 de ore de la momentul recepției produsului.

 

3.9. Vă informăm că înregistrarea comenzii nu reprezintă și confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noștri în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare.

 

4. Garanția produselor:

4.1. Toate produsele comercializate de către site-ul nostru dafimag.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

4.2. Cu garanția comercială aveți la dispoziție servicii de reparație/remediere gratuite din partea producătorului sau a vânzătorului în baza certificatului de garanție emis.

4.3. Certificatele de garanție pot fi emise de către producător, în cazul în care acesta are o rețea de service natională, fie sunt emise de catre S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L.

4.4. În cazul certificatelor de garanție emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Centrul autorizat de producător va prelua responsabilitatea remedierii în garanție.

4.5. În cazul certificatelor de garanție emise de către S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L, produsele se vor trimite către Centrul de Service specializat al S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L, la adresa: Strada Iosif Vulcan, nr 57, Bistrița, jud. Bistrita Nasaud.

4.6. Ştergerea seriei (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei

4.7. Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepția bunurilor la adresa suport@dafimag.ro . Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

4.8. Nu eliberăm duplicate pentru certificatele de garanție!

 

5. Fraudă:

5.1. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul dafimag.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 

6. Litigii:

6.1. Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societatea S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată competente din România, de pe raza municipiului Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud.

6.2. Pentru orice problemă aparută în relația cu S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L, vă stăm cu plăcere la dispoziție, la numărul de telefon 0747266653 și la adresa de e-mail: suport@dafimag.ro .

 

7. Securitatea datelor personale:

7.1. Datele personale introduse de către Utilizator vor fi folosite de către Furnizor, numai în scopul declarat al acestui site.

7.2. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de cumunicare.

7.3. Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

7.4. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L. se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației comerciale dintre Utilizator și S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L.

 

8. Disponibilitatea și prețul produselor:

8.1. Prețul produselor afișate pe site-ul dafimag.ro, sunt exprimate în LEI și conțin TVA și Taxă Verde (dacă este aplicabilă produselor comandate). Prețurile de pe site-ul dafimag.ro nu includ cheltuielile de livrare!

8.2. Prețul de achiziție al produsului listat pe factură va fi acelasi cu pretul de pe site-ul dafimag.ro la momentul plasarii comenzii.

8.3. Preţurile produselor prezentate pe dafimag.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

8.4. S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L poate solicita Clienţilor diferite sume cu titlu de avans în cazul produselor care nu se află în stocul companiei și au statusul pe site: Stoc furnizor sau La comandă. În situaţia în care clientul refuză achiziţia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitată în avans.

8.5. Toate ofertele şi produsele prezentate pe site-ul dafimag.ro sunt disponibile în limita stocului fizic.

 

9. Livrarea produselor:

9.1. Livrarea produselor se poate efectua într-un interval minim de 2 ore şi maxim 30 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plată cu cardul).

9.2. Magazinul on-line dafimag.ro pune la dispoziția Utilizatorilor trei tipuri de livrare: Livrare prin curierat rapid, Livrare exclusivă prin echipa de livrări dafimag și opțiunea de ridicarea din showroom, în funcție de opțiunea clientului.

9.3. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

9.3. Vânzătorul S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L va efectua livrarea Bunurilor și Servicilor numai pe teritoriul Romaniei.

9.4. S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

9.5. Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii. La livrare este necesară semnătura de primire a Clientului după verificarea conținutului pachetului în prezența reprezentantului firmei de curierat rapid sau a echipei de Livrare dafimag. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptată de către S.C DAFIMAG DISTRIBUTION S.R.L.

9.6. În perioada sărbătorilor de Paște, de Iarnă sau a evenimentului Black Friday, durata maximă de procesare a comenziilor poate crește.

9.7. Detalii privind termenii și costurile de livrare găsiți pe pagina destinată Livrării produselor: "accesati pagina" LINK SPRE PAGINA!!!

10. Modalități de plată:

10.1. Pentru a achita produsele comandate pe dafimag.ro, aveți la dispoziție mai multe opțiuni:

- Plata numerar sau ramburs.

- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard (Acceptăm și unele programe de rate fără dobândă).

 

11. Returnarea produselor:

11.1. Pe dafimag.ro, la fel cum ai cumpărat simplu, returnezi simplu, fără prea multe bătăi de cap. Dacă, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier sau de către echipa dafimag de Livrări. Produsele pot fi returnate completând formularul de retur sau în showroom-urile dafimag. De asemenea formularul de retur, trebuie completat cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data ridicării/primirii produsului. Formularele completate după 14 zile calendaristice nu vor fi luate în considerare. LINK SPRE PAGINA cu formularul de retur.

11.2. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului. Se recomandă utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produsului.

11.3. Înainte de a returna un produs citește politica de retur.

 

Continuarea activitatii dumneavoastra pe site-ul dafimag.ro, presupune acordul cu Termenii și Conditiile dafimag.

Consumatorul fiind definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul persoanelor juridice.