Pagină Termeni și Condiții

Plasarea unei comenzi pe www.ddcomputers.ro reprezintă acordul dvs cu termenii din secţiunea “Cum Comand”. La plasarea unei comenzi vă obligati să furnizati date de facturare și livrare corecte, să aveti vârsta de 18 ani implinita. Preţurile sunt de actualitate şi conţin TVA. Preţurile din comenzi sunt valabile in momentul confirmării.

Toate comenzile trebuie confirmate telefonic pentru a valida numărul de telefon ca fiind actual. Comenzile care nu pot fi confirmat telefonic sunt anulate după 3 zile. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Produsele vândute pot fi noi sau second hand. La primire, produsul este însoţit de factură fiscală şi (după caz) certificat de garanţie.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi platite de www.dndcomputers.ro oricărui client, în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumei încasate de la client.

Sesizari privind produse defecte la primire, incomplete sau produse lipsa din colete trebuie sesizate in 48 de ore de la receptionare.

Prezentul contract este supus legii române.